Schildersbedrijf Siem Heinis & Zn

Schilders Zaandam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
L.J. Imminkstraat 27 Kaart
Plaats
1507 XH  Route Zaandam
Telefoon
06 22902370
E-Mail
info@siemheinisenzoon.nl
Facebook
siemheinisenzoon
Website

Informatie

Welkom op de website van Schildersbedrijf Siem Heinis & Zn. Schildersbedrijf Siem Heinis is in april 1978 opgericht door Siem Heinis. Na 23 jaar in zijn eentje te hebben gewerkt, is in 2001 zijn zoon Edwin Heinis in het bedrijf gekomen. Na 23 jaar kwam er een naamsverandering en werd het Siem Heinis & Zoon v.o.f. (vennootschap onder firma) en in 2008 heeft zijn zoon Edwin Heinis de zaak overgenomen. In 2019 vind er weer een verandering plaats in het schildersbedrijf. Siem Heinis gaat na 41 jaar definitief stoppen. Na 41 jaar trouwe dienst in zijn eigen bedrijf te hebben gewerkt waarvan 18 jaar samen met zijn zoon Edwin Heinis als v.o.f. (vennootschap onder firma) heeft Siem Heinis zich op 21-3-2019 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. Edwin Heinis gaat in zijn eentje verder onder de naam van “Schildersbedrijf Siem Heinis & ZN”. Om zijn vader te eren heeft Edwin Heinis de naam behouden. Schildersbedrijf Siem Heinis & Zoon is een professioneel bedrijf dat zowel het onderhoud als de afwerking aan de binnen- en buitenkant van woningen en bedrijfspanden verzorgt. Siem Heinis & Zoon levert schilderwerk in de ruimste zin van het woord. Van het schilderen van kozijnen en deuren het plaatsen van glas, schilderen van o.a. keukens, tafels tot het aanbrengen van behang. Daarnaast kunt u bij Siem Heinis & Zoon terecht voor werkzaamheden zoals houtrot reparaties.

Schildersbedrijf Siem Heinis & Zn is gevestigd op L.J. Imminkstraat 27 . Het volgende wordt aangeboden: Schilders In Zaandam zijn er 36 andere Schilders. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Hoogbouw, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Muren sausen, Plafondafwerking, Renovatie, Particulieren, Bedrijven, Onderhoud, Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Lekkage / brandschadeherstel, Monumentale panden, Wandafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Alleen op afspraak.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Schildersbedrijf Siem Heinis & Zn

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Schilders
0622902370 06-22902370 +31622902370

Kaart L.J. Imminkstraat 27

Loading map...